Om oss

Om oss

Urvalet Executive är ett ledande och nytänkande företag inom HR, Executive Search och Talent Management. Sedan vår start 2001 har vi byggt upp och vårdat ett unikt nätverk av chefer och specialister. För oss handlar det om att kompetenssäkra våra kunders framtid! Vi erbjuder professionella tjänster inom affärsdrivet HR, strategisk kompetensförsörjning, Executive search, rekrytering och Interimslösningar. Vi hjälper våra kunder att utveckla chefer och team till högre grad av produktivitet, effektivitet, affärsfokus och motivation för arbetet. Genom vår långa erfarenhet av HR och rekrytering med specialistkunskap inom strategisk kompetensförsörjning och Talent Management så säkerställer vi mesta möjliga kund- och affärsnytta. Vi arbetar idag inom alla branscher men är specialiserade inom besöksnäringen – Hotell – Konferens – Event – Turism och Resebranschen. Vårt kontor är beläget på Vasagatan 7, i Stockholm.

Vår affärsidé och Vision

Vi ska vara den mest eftertraktade och framgångsrika samarbetspartnern inom affärsdrivet HR, Executive search, Interim Management och ledarskapsutveckling.

Med passionerade och affärsdrivna konsulter skapar vi framgång för våra kunder. Vi får människor och företag att växa och drivs av övertygelsen att vi gör varandra bättre.

Genom unik kompetens och förståelse för både människan och affären, samt väl beprövade –och forskningsbaserade arbetsmetoder, säkerställa vi mesta möjliga kund-, kandidat och affärsnytta

Några av våra kunder

Vårt team

Linda Wiltbourn

Grundare/VD,

Executive Search/Talent Management

Tel: +46 709 395 537
E-mail: linda.wiltbourn@urvalet.se

CHARLOTTE BJÖRK​

HR-Interim Konsult

 

Tel: +46 709 395 537
E-mail: charlotte.bjork@urvalet.se

EVA HELMERSEN

Executive Search/Affärscoach

 

Tel: +46 709 203 024
E-mail: eva.helmersen@urvalet.se

Monika Malmén

Executive Search/Interim Management

 

Tel: +46 700 930 861
E-mail: monika.malmen@urvalet.se

Anton Larsson

Talent Acquisition

Tel: +46 703 333 095

E-mail: anton.larsson@urvalet.se

Birgitta Holmlund

Executive Search/Rekrytering

 

Tel: +46 761 060 466
E-mail: birgitta.holmlund@urvalet.se